Case – Belman

Driftsikker hostingløsning, der holder Belman A/S kørende - og beskytter værdifulde data.

Belman er én af de førende europæiske producenter af specialdesignede stålkompensatorer til industrier over hele verden, bl.a. kraftværker, raffinaderier, skibs- og stålindustrien samt fjernvarmeanlæg. Itplan har været en fast samarbejdspartner med Belman siden 2021. Formålet med samarbejdet er at sikre en stabil og driftsikker IT-platform, der holder virksomhedens forretningsprocesser kørende - både i produktionen og i administrationen. Belman har en kombineret hosting- og driftsaftale, der sikrer hurtigt responstid, løbende vedligeholdelse, drift samt support.

Itplan case: Goodvalley korn

”Vi skal være i stand til at levere en høj grad af service til vores kunder, og det kan vi kun, hvis vores IT-systemer virker. Vi er en digital virksomhed, og stort set alle vores administrative opgaver kræver IT. Vi er derfor afhængige af at have en oppetid, der ligger så tæt på 100 procent som muligt. Hos Itplan får vi hurtig og effektiv hjælp til de opgaver og udfordringer, vi står med. Vi har fået bedre produkter, der gør det nemmere for os at udføre vores opgaver.”

– fortæller Gordon Telford, Økonomichef hos Belman A/S

I langt de fleste virksomheder er IT en fundamental del af dét at drive virksomhed. Sådan er det også hos den danske produktionsvirksomhed Belman A/S. Virksomheden har siden 1994 designet og produceret stålkompensatorer til industrier over hele verden. 
Virksomheden har 80 ansatte i Danmark og er blandt de førende på sit felt i Europa. Hvis IT-systemerne fejler, kan det have store konsekvenser for forretningen. Derfor har en stabil og sikker IT-drift høj prioritet.

Itplan har været en fast samarbejdspartner med Belman siden 2021. Formålet med samarbejdet er at sikre en stabil og driftssikker IT-platform, der holder virksomhedens forretningsprocesser kørende - både i produktionen og i administrationen. Belman har en kombineret hosting- og driftsaftale, der sikrer hurtig responstid, løbende vedligeholdelse, drift samt support.

Stabil drift og sikkerhed

Hosting- og driftsaftalen med Itplan betyder, at Belman slipper for at bekymre sig om langsomme løsninger, nedetid og forældede systemer.

"Vi bliver hele tiden stillet overfor nye, øgede krav. Samtidig kræver flere og flere opgaver specialviden. Det er derfor vigtigt for os at arbejde sammen med folk, der har den nødvendige faglige ekspertise og som kender markedet. Itplan gør det supergodt på den front. De hjælper med at uddanne vores folk internt og sørger samtidig for, at vores systemer er opdaterede og tilgængelige."

"Itplan har brugt mange ressourcer på at lære os at kende. Det betyder, de har et stort kendskab til vores forretning og de behov, vi har. De er der, når vi har brug for det, og de er fleksible. Fra små dagligdagsopgaver til større og mere komplekse projekter. De har forståelse for vores forretning, og vi lytter til deres anbefalinger."

– fortæller Gordon Telford, Økonomichef hos Belman A/S

Hosting og drift

Hostingaftalen med Belman er bundet sammen med en driftsaftale, der indebærer, at Itplan står for den daglige overvågning og drift. Løsningen har fokus på høj IT-sikkerhed og driftsstabilitet. Fordelen ved en hostingløsning er, at den kan mindske kompleksiteten, risikoen for brud på sikkerheden og sænker de omkostninger, der er forbundet med at eje teknologien selv. Hostingløsningen leverer høj performance, sikkerhed og kvalitet.

Services

  • Cloud hosting
  • Managed services; drift og overvågning af servere og netværk
  • Servicedesk og IT-brugersupport
  • Backup og arkivering
  • Microsoft 365
Belman3

Om Belman 

Belman er én af de førende europæiske producenter af specialdesignede stålkompensatorer til industrier over hele verden, bl.a. kraftværker, raffinaderier, skibs- og stålindustrien samt fjernvarmeanlæg. Belman blev grundlagt i 1994 og er i dag ejet af Mou Holding.
Virksomheden beskæftiger godt 80 medarbejdere på fabrikken i Esbjerg. Dertil kommer selskaber i både England og Indien.

Mød Kim

Det er Kim, du ofte møder, når større projekter skal startes op, og der skal skabes sammenhæng mellem din forretning og nye løsninger. Kim har løst et hav af IT-projekter bl.a. for Goodvalley, IT-Universitetet, SKY-LIGHT og OJ Gruppen. 

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.