Case – Sky-Light

En lynhurtig og driftssikker hosting-løsning med maksimal oppetid.

SKY-LIGHT er en af Europas førende producenter af folie og termoformet plastemballage. Hvert år producerer virksomheden mere end 20.000 tons folier og 650.000.000 emner. Stabilitet og høj oppetid er helt afgørende for et produktionsselskab af SKY-LIGHTs størrelse – og opstår der problemer, skal de løses hurtigt og effektivt, så det ikke får konsekvenser for driften. SKY-LIGHT har en hosting-aftale med Itplan med hurtig responstid, løbende vedligeholdelse, drift samt support. 

Skylight

”Hos SKY-LIGHT er vi dybt afhængige af at have en høj oppetid og et højt serviceniveau overfor vores brugere – og dét hjælper Itplan os med. Ved i højere grad at overlade serverdriften til dem kan vi fokusere på at drive vores forretning.” 

– Dennis Østergaard, IT Direktør hos SKY-LIGHT.

Udfordringer bliver hurtigt løst

Når det kommer til hosting, er oppetid, sikkerhed og adgang til faglig knowhow noget af det, der betyder allermest hos SKY-LIGHT. Derfor kører alle SKY-LIGHTs servere på en VxRail platform i Itplans Datacenter. Det har givet en uovertruffen hastighed, hvilket man i dagligdagen mærker på ERP-løsningen. 

Hostingaftalen er bundet sammen med en driftsaftale, som indebærer, at Itplan står for den daglige overvågning og drift af serverne.

Løsningen har fokus på høj IT-sikkerhed og driftsstabilitet. 

”Itplan er altid tilgængelige, når det brænder på. Deres faglighed er i særklasse, og vi føler os altid værdsat som kunde,” siger Dennis Østergaard, der er IT-direktør hos SKY-LIGHT.

Services

  • Hostede servere
  • Managed services; drift og overvågning af servere og netværk
  • Servicedesk og IT-brugersupport
  • Backup og arkivering
  • Central e-mail-signaturløsning
Skylight

OM SKY-LIGHT 

SKY-LIGHT er én af Europas førende producenter af folie- og termoformet plastemballage. Virksomheden har mellem 110-120 dedikerede medarbejdere og producerer mere end 20.000 tons folier og over 650.000.000 emner om året. 

Mød Kim

Det er Kim, du ofte møder, når større projekter skal startes op, og der skal skabes sammenhæng mellem din forretning og nye løsninger. Kim har løst et hav af IT-projekter bl.a. for Goodvalley, IT-Universitetet, SKY-LIGHT og OJ Gruppen. 

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.