Mindre nedetid, højere produktivitet

Hos Itplan hjælper vi offentlige og private virksomheder med at skabe en stabil, sikker og fleksibel IT-infrastruktur. Vi udvikler løsninger, der får arbejdet til at glide let og effektivt – så I undgår dyre nedbrud og kedelige overraskelser. Helt enkelt. 

Morten og Jørgen Itplan

Styrk din virksomhed med en solid IT-infrastruktur 

Det er de færreste virksomheder, der kan køre ret længe uden en stabil IT-infrastruktur. Det gælder både de offentlige og de private. Langt de fleste forretningsgange er i dag digitale, og vi er derfor dybt afhængige af, at IT-systemerne er tilgængelige og virker, som de skal – når vi skal bruge dem. Størstedelen af vores kunder har været hos os i mange år. Vi tror på, det skyldes, at vi gør vores arbejde ordentligt – og vi holder, hvad vi lover. 

En stærk it-infrastruktur – dit vigtigste aktiv

Arbejder du med IT, kan du sikkert nikke genkendende til, at kravene til IT-infrastrukturen er blevet større og mere komplekse. Hos Itplan hjælper vi både den offentlige og private sektor med at bygge stærke IT-løsninger. Løsninger, der er stabile, sikre og fleksible. Og som holder dig kørende. 24/7.

Hos Itplan får du et hold af dygtige specialister i ryggen, som tager sig af det hele – så it-systemet giver færre klager, mindre nedetid og større sikkerhed. 

En stærk it-infrastruktur:

 • Giver gode brugeroplevelser 
 • Skaber større tilfredshed 
 • Øger produktiviteten
 • Oplever sjældent nedbrud 
 • Frigiver ressourcer 

Vi er med dig hele vejen. 
Også efter implementering, naturligvis. 

I vores branche betyder hastighed alt. Helt bogstaveligt. Når jeres IT-løsning er installeret og på plads, vil vi derfor helst ikke slippe jer. Vi følger jer helt tæt, så vi sikrer, at løsningen fungerer efter planen. Og skulle noget gå galt, er vi der med det samme. Det tror vi på er vejen til et langvarigt samarbejde. 

Sådan hjælper vi dig

 1. Analyse af behov 
  og jeres nuværende setup – samt identifikation af optimeringsmuligheder 
 2. Anbefalinger til løsninger 
  med udgangspunkt i jeres behov 
 3. Afprøvning af løsning 
  så vi sikrer, den virker efter hensigten  
 4. Løbende evaluering 
  på effektivitet og performance 
 5. Adgang til IT-support
  og netværksspecialister 
Kim, Dorthe og Claus i møde.

Ikke bare en IT-leverandør
- vi er din IT-partner.

Det betyder, at vi går ud over at levere tekniske løsninger. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres forretningsmål og udfordringer. Dette giver os mulighed for at skræddersy løsninger, der ikke kun opfylder de tekniske krav, men også bidrager til at opfylde de overordnede forretningsmål.

Vores engagement i kvalitet og kundeservice er en af de ting, der adskiller os fra mængden. Vi stræber altid efter at levere enestående resultater og sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Vi tilbyder en bred vifte af IT-tjenester, herunder:

 • Hosting og Cloud-løsninger
 • Netværk og Netværkssikkerhed
 • Datacenterløsninger
 • IT-sikkerhedstjenester
 • Managed Services
 • Teknologisk rådgivning

Stærke partnerskaber
= stærke løsninger

Hvad er den rigtige IT-løsning for din organisation? Indgående teknisk forståelse og erfaring med udvikling, implementering og drift er en forudsætning for at kunne etablere et robust it-system. Hos Itplan har vi tætte og langvarige partnerskaber med stærke producenter og distributører på tværs af en lang række services og udstyr. Det giver dig adgang til produkter og løsninger fra øverste hylde.
Høj performance, høj sikkerhed, høj fleksibilitet og høj driftssikkerhed

Derfor har vi valgt de bedste leverandører:

  Extreme Networks   Fortinet   Dell

SKI-rammeaftaler

Itplan er leverandør på en række SKI-rammeaftaler på IT-området. På disse aftaler kan der leveres IT-drift og standardsoftware på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI-leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Til kamp mod cyberangreb

Få styr på den digitale sikkerhed

Du låser hoveddøren men glemmer at tjekke bagindgangen. Måske tænker du, at I er godt sikret. Men er I det? Hver dag bliver danske virksomheder ramt af cyberangreb, hvor ubudne gæster tvinger sig adgang til offentlige og private computere og systemer. De IT-kriminelle venter ikke, og de bliver hele tiden dygtigere og mere avancererede i deres metoder. Har I styr på sikkerheden? 

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at højne sikkerheden – og ofte kan det klares med ganske få handlinger.

Bliv klogere på, hvordan du kan beskytte din virksomhed mod cyberangreb.

Hurtig reaktion betyder alt, når de røde lamper blinker

Hvad gør du, når ubudne gæster snyder sig ind i dine systemer? Hvor hurtigt kan du reagere? Og kan du lukke for infrastrukturen? Med Itplan får du en IT-partner, der leverer effektiv overvågning, og som reagerer hurtigt, når der opstår en kritisk situation. Det er altafgørende for at kunne minimere skaderne.

”Det er vigtigt for os at samarbejde med en leverandør, der forstår den kompleksitet, der er i vores produktion. Itplan har kendt os i mange år og har en dyb forståelse for vores prioriteter og virksomhed."

– Holger Axelgaard, Goodvalley

Et tillidsfuldt samarbejde 

Siden 2008 har Itplan hjulpet offentlige og private virksomheder og organisationer med at få styr på IT-systemerne. Vi lytter til vores kunder. Og vi er ærlige. Vores mål er nemlig altid et langvarigt og tillidsfuldt samarbejde uden gnidninger. Og skulle noget gå mod planen, er vi der med det samme. 

Vil du gerne vide mere? Ja tak!

Itplan Varde gruppefoto

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.