Tager I chancer, når det gælder IT-sikkerhed?

Vores hverdag er digital – men selv om digitaliseringen bringer mange fantastiske potentialer med sig, betyder det også, at I som offentlig organisation eller virksomhed står over for nye sikkerhedstrusler. Er I rustet til at tage kampen op, eller halter det med sikkerheden? Vi lukker hullerne og holder ubudne gæster ude. 

itplan-varde-02-orange

Styrk sikkerheden, og undgå dyre nedbrud 

Internetforbindelsen forsvinder, og med et splITsekund er jeres adgang til omverdenen og vitale data forsvundet. Hvor lang tid kan I holde til det? De IT-kriminelle bliver hele tiden dygtigere, og stadig flere virksomheder og offentlige organisationer oplever at blive lukket ned, fordi hackere lykkes med at infiltrere deres systemer. Hvor godt er I klædt på til at klare et cyberangreb? 

Hos Itplan hjælper vi jer med at få styr på sikkerheden, før skaden er sket. Vi anvender de nyeste sikkerhedssystemer og Nextgen firewalls – og vi gennemgår jeres IT-systemer ud fra Zero Trust-tilgangen. Det sikrer, at det kun er godkendte brugere og enheder, der får adgang til systemerne. Derudover kan vi med EDR- og XDR-løsninger identificere og stoppe spredningen af ransomware-angreb, inden de når at gøre skade. 

Hurtig reaktion betyder alt i en kritisk situation

Hvad gør I, hvis en ubuden gæst snyder sig ind i jeres systemer? Med Itplan får du en professionel IT-partner, der leverer effektiv overvågning, og som reagerer hurtigt, når en kritisk situation opstår. Det er altafgørende for at kunne minimere skaderne – og komme hurtigt tilbage til en normal hverdag. Vi kan blandt andet hjælpe jer med UTM og Antivirus til Geofencing, IDP og web-filter. 

Huller i sikkerheden kan koste dyrt

  • Tab af arbejdstid 
  • Tab af data og information 
  • Tab af indtjening 
  • Tab af tillid og tryghed 

Kontakt os, hvis I gerne vil have professionel hjælp til at få styr på IT-sikkerheden og undgå tab.

Stop hackerne, før de stopper jer

Der var engang, hvor det var en forholdsvis enkelt opgave at passe på it-sikkerheden i en organisation eller virksomhed. Sådan er det desværre ikke længere. Truslen fra cyberangreb er større end nogensinde før. Og det stiller store krav til it-sikkerheden – og til dig som it-ansvarlig.  

Vi lukker sikkerhedshullerne – så du ikke behøver at lukke ned. Med SIEM-services kan vi overvåge, spore og beskytte jeres data – så vi finder sikkerhedstruslerne, inden de gør skade.

Morten Supporting ITPLAN

Ved du, hvor I er mest sårbare? 

Er der huller i IT-sikkerheden, kan det koste dyrt. Hos Itplan er vi specialister i at forebygge og håndtere cyberangreb – og vi hjælper offentlige og private virksomheder med at højne IT-sikkerheden og lukke hullerne. Faktisk kan vi med nogle ganske få handlinger ofte styrke sikkerheden markant. Med en PEN-test kan vi identificere de sikkerhedshuller, der er i jeres IT-systemer. Hvor ligger svaghederne gemt? Og hvor er I særligt sårbare? Når vi ved det, kan vi sætte målrettet ind og styrke sikkerheden – så I er bedre beskyttet. 

Sådan hjælper vi dig

  1. Vurdering sikkerhedsbilledet og jeres nuværende setup – samt identifikation af sårbarheder og huller
  2. Anbefalinger til løsninger med udgangspunkt i jeres behov 
  3. Løbende evaluering på effektivitet og performance 
  4. Adgang til IT-support og sikkerhedsspecialister – 24/7
3004 Image IT Plan Varde Feb24 007 Large

Det kan I gøre

Et angreb kan lamme jeres systemer, og det kan føre til tab af data og omsætning – og i værste fald tvinge jer til at lukke ned. Sæt derfor IT-sikkerhed på dagsordenen allerede i dag. 

1. Hold systemerne opdaterede 
Husk at gennemføre løbende opdateringer af både systemer og programmer. Det sætter jer et skridt foran hackerne.

2. Brug VPN
Med en VPN-forbindelse kan I beskytte trafikken mellem medarbejdere og enheder. Det minimerer risikoen for brud på IT-sikkerheden.

3. Brug multifaktorgodkendelse 
I kan sikre jer mod sikkerhedsbrud på mange måder. Multifaktorgodkendelse (MFA eller 2FA) er en af dem. En adgangskode er nemlig langt fra nok.

Når du bruger multifaktorgodkendelse, tilføjer du et ekstra sikkerhedslag til log på-processen. Det kan f.eks. være en kode, der sendes til din mobiltelefon, eller dit fingeraftryk.  

4. Brug en password-manager
Det er vigtigt, at du aldrig genbruger et password på flere sider og systemer. Da ingen kan huske tusindvis af koder, anbefaler vi, at du bruger en password-manager, som husker dem for dig.

5. Interessér dig for sikkerheden
Hold regelmæssigt møde med din it-leverandør og spørg ind til dine muligheder.

Managed security services

Sænk skuldrene, og lad os stå for sikkerheden

Hos Itplan hjælper vi både offentlige organisationer og private virksomheder med at få styr på IT-sikkerheden. Fra risikovurderinger og firewalls. Til password management og backup af data. Vores sikkerhedsspecialister håndterer jeres sikkerhedssystemer og sørger for, at IT-systemet kører optimalt – 24/7.

Stefan Og Tue ITPLAN Orange

Stærke partnerskaber
= stærke løsninger

Vores partnerskaber passer på din sikkerhed 

Itplan har partnerskaber med nogle af de dygtigste og mest anerkendte leverandører inden for sikkerhed. Det giver dig adgang til viden og løsninger fra allerøverste hylde.

Itplan er certificeret Fortinet-partner

Et angreb kan lamme jeres systemer. Det vigtigste våben i kampen er viden. Når du ved, hvordan I bliver angrebet, kan du sætte ind med beskyttelse. Fortinet har en bred palet af værktøjer, der kan indsamle og præsentere den viden på en overskuelig måde.

Fortinet er den førende leverandør af integrerede sikkerhedsløsninger til netværk – og omfavner sikkerhed på flere niveauer, herunder firewall, antivirus, antiphishing etc. Fortinets vision er at beskytte mennesker, enheder og data overalt – og deres løsninger muliggør en digital verden, som vi kan have tillid til.

Itplan er certificeret Fortinet-partner. Det er din sikkerhed for, at vi altid er opdaterede på de nyeste teknologier, løsninger og viden. Som Fortinet Select Partner kan vi hos Itplan rådgive og yde teknisk support på tværs af Fortinets sortiment – så du er sikret mod det fulde trusselsbillede. 

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan styrke jeres IT-sikkerhed

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.