Case – Olesen & Jensen

Datacenter og IT-drift uden bekymringer.  

Hurtig og sikker adgang til data er centralt for de fleste forretninger. Sådan er det også hos elfirmaet Olesen & Jensen A/S. Og netop derfor har virksomheden siden 2008 haft et tæt samarbejde med Itplan - et samarbejde, der fjerner bekymringerne og sikrer, at medarbejderne altid har de data, de har brug for.  

Itplan case: OJ billeder

”Itplan fungerer som vores IT-afdeling. De sørger for det hele og sikrer, at vores medarbejdere altid har de data, de skal bruge for at drive forretningen. Selvom Itplan er blevet større gennem årene og har fået flere medarbejdere, så evner de stadig at fungere som vores IT-afdeling. Vi har ikke et kunde-sælgerforhold men et tæt samarbejde, der bygger på gensidig tillid og åbenhed – og dét gør en stor forskel.” 

– Jørn Henrik Skrumsager, CFO, Olesen & Jensen A/S  

Et tillidsfuldt samarbejde

Udover at sikre nem og hurtig adgang til data står Itplan også for IT-sikkerheden hos Olesen & Jensen. Det sker gennem styring af firewalls, adgangskontrol og antivirus. Itplan sørger også for backup af data.  

”Det kan have store konsekvenser for vores forretning, hvis der sker brud på IT-sikkerheden, eller vi mister værdifulde data. I værste fald kan det betyde, at vi taber kunder og omsætning. Det er derfor helt afgørende, at vi har en samarbejdspartner, vi kan stole på, og som følger opgaverne helt til dørs. Det gør Itplan. De tager ansvar og løser opgaverne. Det betyder, at vi ikke behøver bekymre os om opfølgning, når vi overlader en opgave til dem. De tager sig af det hele, og det skaber tryghed. Det betyder samtidig også, at vi kan koncentrere os om vores opgaver og forretning.” 

”Vi har et årligt møde med Itplan, hvor vi vurderer og opdaterer vores IT-strategi. Her kommer Itplan altid med noget nyt og udfordrer, det vi ”plejer” at gøre. Vi ser frem til et fortsat godt og bæredygtigt samarbejde, hvor vores individuelle evner til at udvikle og tilpasse os på hver vores områder kan bidrage til at styrke og udvide vores forretninger.”

Services

  • It-strategi og -procedurer  
  • Indkøb af hardware: fra PC’er og tablets til server-hardware 
  • Software: Microsoft Office 365, Outlook og Exchange server 
  • Hotline og brugersupport 
  • Ugentlige fysiske besøg 
  • Administration af server samt oprettelse og lukning af brugere 
  • Data-backup på egne servere  
  • Vedligeholdelse af SQL-server  
  • Styring af firewalls og adgangskontrol samt antivirus  
  • Hosting af servere for Olesen & Jensens kunder  
Itplan case: OJ cover banner logo

Om Olesen & Jensen A/S

Olesen & Jensen A/S er en del af O&J Gruppen. Virksomheden har mere end 100 års erfaring inden for en bred vifte af opgaver – fra udskiftning af stikkontakter til intelligente installationer i nybyggeri. Virksomheden har afdelinger i Esbjerg, Borris og på Fanø og råder over en dygtig stab på mere end 90 elektrikere og teknikere med kompetencer inden for entreprisestyring, industri- og automation, sikring, kommunikation, energioptimering samt elektromekanik.  

Mød Kim

Kim er én af vores eksperter, når det kommer til server- og storage-løsninger. Med Itplan får I en partner, der går i dybden – og som hjælper jer med at finde en server- og storage-løsning, der matcher jeres behov. Uanset om I ønsker at holde virksomhedens data på servere, placeret hos jer selv eller på servere, som houses i vores datacenter.  

Kontakt Itplan

Ring til os på 76 50 48 48 Skriv til os på itplan@itplan.dk


– Eller du kan kontakte os på formularen herunder.


Der er fejl i det indtastede. Prøv igen.